1398/11/28 دوشنبه
برگزاری یکصد نشست علمی همزمان در یکصد مرکز دانشگاه پیام نور برای تبیین انقلاب

رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور خبر داد:

برگزاری یکصد نشست علمی همزمان در یکصد مرکز دانشگاه پیام نور برای تبیین انقلاب

دکتر پارسا گفت: بسیج اساتید دانشگاه پیام نور یکصد نشست علمی را برای بازخوانی یکصد رخداد انقلاب اسلامی در یکصد مرکز و واحد دانشگاه پیام نور برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور با تاکید بر راهبرد مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب درباره ضرورت شناخت گذشته برای تحقق آینده مورد انتظارانقلاب افزود: در این نشست ها حوادث و رخدادها و مسائلی که زمینه ساز تحقق انقلاب اسلامی در دوران ستم شاهی بوده توسط محققین مطرح و در جمع دانشگاهیان پیام نور ارائه شد.
وی با عنوان اینکه هر رخداد انقلاب که به صورت آموزشی ارائه شد به صورت یک مقاله نگاشته می شود و در مجموعه ای با همین نام چاپ خواهد شد، ادامه داد: این برنامه برای اولین بار در صد مرکز و واحد دانشگاه پیام نور سراسر کشور به صورت همزمان و با هدف معرفی بیشتر انقلاب اسلامی صورت گرفته است.