1400/12/21 شنبه
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پیام نور؛

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پیام نور؛
سرپرست اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور منصوب شد
طی حکمی از سوی دکتر ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور، دکتر همت اله بسطامی به عنوان سرپرست اداره کل تربیت بدنی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور ضمن قدردانی از زحمات دکتر فرناز ترابی مدیر کل پیشین و تشکر از قبول مسئولیت از سوی دکتر بسطامی اظهار داشت: چرخش مدیران به منظور ایجاد پویایی و بهره مندی از ایده های جدید مدیران در دانشگاه است و با توجه به مهارت و تجربیات ارزنده دکتر ترابی، هم افزایی و بهره مندی از این تجربیات برای ادامه مسیر ضروری است.
وی راه اندازی بانک اطلاعاتی قهرمانان ورزشی دانشگاه پیام نور و تشکیل کارگروه سلامت کارکنان را از جمله اقدامات ارزشمند تربیت بدنی دانشگاه پیام نور اعلام کرد و خواستار تداوم این مسیر و ایجاد شور و نشاط ورزشی در بین دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه پیام نور شد.