1401/5/21 جمعه
معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور خبر داد:
بازگشت مجدد ۲۵ مرکز و واحد دانشگاه پیام نور در دفترچه انتخاب رشته ۱۴۰۱

معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور از بازگشت مجدد ۲۵ مرکز و واحد دانشگاه به دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۱ خبر داد.

دکتر جهان بخش با اعلام این خبر اظهار داشت: با تصویب شورای ساماندهی دانشگاه و تایید شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، ۲۵ مرکز و واحد از شعب دانشگاه پیام نور شامل احیای مجدد و ادامه فعالیت شدند ‌و در دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۱ قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: این ۲۵ شعبه شامل ۲ مرکز آبادان و خرمشهر در استان خوزستان و ۲۳ واحد دانشگاهی در سایر استانهای کشور هستند که در اصلاحیه دفترچه سال ۱۴۰۱ درج شده و دانشجویان می‌توانند در این شعب انتخاب رشته نمایند.

بنابر این گزارش، شعب احیا شده دانشگاه پیام نور عبارت از؛ واحدهای هریس، گوگان، شربیان، سرعین، بوئین‌میاندشت، هرند، بدره، مهران، دیلم، شبانکاره، بشرویه، سرایان، بردسکن، رشتخوار، هندیجان، قیروکارزین، رابر، راین، شهداد، بندرگز، آشتیان، تفرش، فین و دو مرکز آبادان و خرمشهر هستند.