1400/12/9 دوشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد:
اولین دوره برگزاری انتخاب پژوهشگر برتر استان هرمزگان و اعطای مدال هرمزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر منصور فرهادی رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با بیان اینکه تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه و همچنین ترویج فرهنگ پژوهش و مدیریت پژوهش محور برنامه ریزی کرده ایم، گفت: اولین دوره برگزاری انتخاب پژوهشگر برتر استان هرمزگان  در نیمه ی دوم اسفندماه برگزار خواهیم کرد.

دکتر فرهادی اظهار داشت: علاقمندان در حوزه پژوهشی می توانند آثار پژوهشی خود را حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخه 16 اسفند سال 1400، به آدرس ایمیل info@pnuba.ac.ir جهت بررسی و انتخاب، ارسال نمایند.

وی، تصریح کرد: نتایج این دوره از انتخاب 23 اسفندماه می باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با اشاره به اینکه فعالیت پژوهشی انجام شده مبنای آن بر پنج سال فعالیت در حوزه پژوهشی قابل قبول است، اظهار داشت: جوایز با اعطای مدال هرمزی به افتخار حسین بن موسی هرمزی می باشد.

دکتر فرهادی با تاکید به اینکه برای تمامی موارد ارسال  شده، مستندات و ارائه گواهی الزامی می باشد، خاطر نشان کرد: پس از داوری و انتخاب پژوهشگر برتر، جوایز شامل؛ نیم سکه بهار آزادی و اهدا  مدال هرمزی (به افتخار حسین بن موسی هرمزی)، اعطاء می شود.