1399/11/5 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد :
30 دی آخرین مهلت بخشودگی بدهی و سنوات دانشجویان متقاضی بازگشت به تحصیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور از آخرین مهلت بخشودگی بدهی و سنوات دانشجویان ورودی سال 97 و ماقبل آن که تحصیل را رها کرده و اکنون متقاضی بازگشت به تحصیل هستند، خبر داد و گفت: 30 دی ماه سال جاری آخر ین فرصت می باشد.

دکتر خیری با اشاره به  اینکه این مهلت تمدید نخواهد شد، اظهار داشت: از اوایل سال جاری تقاضاهای بسیاری ازسوی دانشجویانی که به هر دلیلی تحصیل را رها کرده اند، دریافت شد مبنی بر اینکه امکان بازگشت به تحصیل برای آنها فراهم شود.

وی با اشاره به اخذ مجوز هیات امنا برای بازگشت به تحصیل دانشجویان، افزود: شرایط بسیار خوبی فراهم شده تا دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از این فرصت استفاده نمایند.

رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان خاطر نشان کرد: متقاضیان فقط تا پایان دی ماه سال جاری برای ارائه درخواست به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در سراسر استان هرمزگان مراجعه یا از طریق غیر حضوری اقدام نمایند.

دکتر خیری در پایان تصریح کرد: تمامی دانشجویان دانشگاه پیام نور از کلیه تسهیلات کالا کارت و وام های دانشجویی برخوردار خواهند بود.